Isten hozott

Isten hozott

A csodálatos Gyimesek völgyében, Csíkszeredától 30 km-re az Erdélyt Moldvával összekötő DN12A-s út mentén, a Tatros folyó völgyében fekszik a sípálya. A SKIGYIMES komplexum két pályával rendelkezik:

- kék pálya 800 méter hosszú
- piros pálya 700 méter hosszú

A sípálya mellett, hópánkó pálya is várja a szórakozni vágyókat.

A sípálya 900-1060 méteres tengerszint feletti magasságban terül el, szintkülönbség 160 méter. A pálya legmagasabb pontjára egy tányéros felvonó visz fel, ezen kívül egy csákányos felvonó is található.

A komplexum több száz férőhelyes saját parkolóval rendelkezik, továbbá itt található egy panzió is étteremmel. Az étteremben megtalálhatóak a helyi ínyencségek ugyanakkor a környéken egyedülinek mondható „Skigyimes” tál (Black Rock Grill) is megtalálható.
A gyerekek igénybe vehetik a számukra létrehozott játékszobát, amíg a szüleik síelnek. A szórakozni vágyókat pedig várja a komplexum bárja.
 

Vendégkönyv

 • Peter

  Feb 06, 2016

  Egyik lejobb sípálya a környéken!!!


 • Gecző Lajos

  Dec 30, 2014

  - Am fost pe partie, foarte interesant si grea! Va doresc in continuare musafiri si zapada, si mult succes in continuare! - Kiprobáltam a sipályát, érdekes, de nehéz is! A továbbiakban sok havat, vendéget és sikereket! Lajos


 • bodor janos

  Apr 15, 2014

  Nagyon szep es jo a sipalya


 • valiP

  Feb 08, 2014

  Ati facut o treaba extraordinara! felicitari!


 • Pál András

  Jan 29, 2014

  Sok sielőt és havat ;)


hírek & események